Maling af gulve - gulvmaling & epoxy

At male sit trægulv lyder måske umiddelbart ikke som nogen svær opgave, men der er mange ting du skal være opmærksom på, inden du giver sig i kast med det. Når du maler et trægulv, forsvinder træets farve og spil – og dermed også en del af det naturlige look, som et trægulv kan give.

Det er langt fra altid, det er muligt, at få dit gamle trægulv igen, hvis du vælger at male det. Dog er det alligevel ikke en sjælden behandling, idét det er muligt at give et gammelt og slidt trægulv nyt liv.

Hvorfor vælge at male sit gulv?

Hvis du har et gammelt, slidt trægulv, så kan maling være en flot løsning – og tilmed også en praktisk løsning. Maling af trægulv benyttes typisk, hvis gulvet er meget hærget, er meget gammelt, eller hvis gulvet er for tyndt til at blive slebet. Ved at male dit trægulv undgår du at fjerne lag af et gulv, der ikke tåler yderligere gulvafslibning. Hvis trægulvet har mange sømhuller fra eks. tidligere fastsømmede tæpper eller linoleum, kan du, ved at spartle og male, udligne hullerne og derved få flotte gulve igen.

Hallgren BYG ApS - Strongvej 3, 2630 Taastrup - +45 22 71 88 99 - Per@hallgrenbyg.dk - CVR nr. 40854509